Oldalak

Microsoft Azure

A Microsoft Azure egy olyan biztonságos és rugalmas felhő platform, amely alkalmas üzleti alkalmazások készítésére, üzembe helyezésére, futtatására valamint virtuális szerverek létrehozására. Rugalmasságának köszönhetően lehetőséget ad tetszőleges keretrendszerek és eszközök használatára. Az üzemeltetett alkalmazásokat, eszközöket össze lehet kötni vállalkozása meglévő IT infrastruktúrájával. A titkosított biztonsági mentéssel a felhasználók adataikat a Microsoft felhőjében tárolhatják. A felhasznált tárterület rugalmasan skálázható, igény szerint bővíthető vagy szűkíthető. Az Azure számos lehetőséget tartogat magában, melyek teljesen testre szabhatóak, így a költségek is az Ön által ténylegesen igénybevett szolgáltatások szerint alakulnak.

Tesztelje a Microsoft Azure kitűnő szolgáltatásait €170 erejéig.

Mit nyújt Önnek az Azure?

Gyors alkalmazásfejlesztés

A felhasználóbarát kezelőfelületnek és az integrált felhőszolgáltatásoknak köszönhetően egyszerűen készíthet, telepíthet alkalmazásokat, melyek kezelése és futtatatása még sosem volt ilyen hatékony, mint a Microsoft Azure segítségével. Az alkalmazásokat testre szabhatja különböző méretekre, operációs rendszerekre, melyeket kollégái bárhol, bármilyen eszközről elérhetnek.

Analitika

A mesterséges intelligencián (BI) alapuló, fejlett analitikai és adatszolgáltatási képességeknek köszönhetően előre láthat üzletileg kritikus folyamatokat, így még idejében beavatkozhat azokba. Hasznos információkhoz juthat, melyek támogathatják az üzleti stratégiában, megkönnyíthetik döntéseit.

Mobil Security

A vállalati környezetben használt hordozható eszközök mennyiségének növekedésével egy időben az adatbiztonság igénye is nőtt. A Microsoft Azure-nak köszönhetően többé nem kell aggódnia a mobilkészülékeken tárolt céges adatok biztonságáért, hiszen megakadályozza, hogy azok illetéktelen kezekbe kerüljenek.

Backup

A titkosított biztonsági mentésnek köszönhetően a felhasználók adataikat a Microsoft felhőjében tárolhatják, melyek megőrzésre kerülnek, akár 99 évig is.

38 Azure-régió: több, mint bármely más felhőszolgáltatónál

Miért válassza az Azure-t?

Kiterjesztheti globális foot-printjét, hiszen az Azure 38 országban, globális hálózaton üzemel.

Bárhol üzembe helyezhető az Ön által választott eszközzel.

Az Azure Security Center lehetővé teszi a fenyegetések megelőzését, észlelését és elhárítását.

Zökkenőmentesen készíthet, üzemeltethet üzleti alkalmazásokat.

A beépített, mesterséges intelligencián alapuló szolgáltatással hasznos elemzésekhez, riportokhoz juthat hozzá.

Előfizetés alapú informatikát tesz lehetővé, így annyi erőforrásért fizet, amennyit valójában felhasznál.

A legmegbízhatóbb felhő: A Microsoft Azure szigorú metodikával és biztonságra való fókuszálással segíti adatai védelmét.

Minden más felhőszolgáltatónál több tanúsítvánnyal rendelkezik (ISO, Cloud Security Alliance, Nemzetközi fegyverkereskedelmi szabályozás (ITAR), Criminal Justice Information Services (CJIS), Az egészségbiztosítás hordozhatóságáról és elszámolási kötelezettségéről szóló törvény (HIPAA), Az Egyesült Államok szövetségi adóhatósága (IRS).

Szeretne még többet megtudni az Azure használatáról?

Írjon nekünk!

manus_small_2