Oldalak

Vállalati csoportmunka

A hatékony vállalati működés fontos része a gördülékeny üzleti kommunikáció. A mai piaci helyzetben komoly versenyelőnyre tehet szert, aki kihasználja a technika fejlődő vívmányait, és beépíti a mindennapi üzletmenetbe.

vállalati csoportmunka

Az évek során, ahogy a magánéletben, úgy az üzleti szférában is rohamosan fejlődött a kommunikáció. Régen akár heteket kellett várni egy levélre érkező válaszra, míg ma néhány másodperc alatt jutunk információhoz az internet segítségével.

Manapság a céges kommunikáció már nem csak egy üzleti levelezést jelent, hanem egy olyan integrált, több elemből álló rendszert, amely még gyorsabbá, hatékonyabbá teszi a munkavégzést. A közösségi kommunikáció fejlődésével a csoportmunka is kiemelt fontosságú lett.
Az üzleti alkalmazások leegyszerűsítik a munkát. A felhő alapú rendszerek megjelenésével többé nem akadály a távolság, elég, ha online csatlakozunk egy videó konferenciához, vagy bonyolítunk le egy üzleti tárgyalást akár a világ másik felén lévő partnerével. A vállalati chat megoldásoknak köszönhetően pedig pillanatok alatt kaphat választ felmerülő kérdéseire.

Az Infosector megoldásai kiemelten támogatják az üzleti kommunikációt. Szolgáltatásainkkal lefedjük a teljes kommunikációs folyamatot, a levelezéstől kezdve a csoportmunkán keresztül, az online konferenciákig.

Innovatív kommunikáció és hatékony csoportmunka a vállalat minden területén!

Office 365 – Iroda a felhőben

A Microsoft O365 megoldása professzionálisan támogatja a csoportmunkát, hiszen egy időben akár többen is szerkeszthetik a megosztott dokumentumokat, video konferenciát indíthat és a legújabb verziójú jogtiszta Office szoftvereket használhatja. A megoldás része egy 50 GB-os Exchange vállalati levelezés postafiók is. Mindezt igénybe veheti komolyabb beruházás nélkül havidíjas konstrukcióban.

Polycom

Az online konferencia megoldások vezető szolgáltatójának világszínvonalú termékeivel könnyítjük meg a csoportmunkát. A Polycom megoldásai minden rendszerrel kompatibilisek. Segítségével kiváló minőségben bonyolíthatunk le hang-, videó-, és adatmegosztó üzleti tárgyalást online, akár több résztvevővel is. A beépített központi menedzsment segítségével korlátlan számú eszköz monitorozható. A videó kommunikációs megoldás könnyedén integrálható a Microsoft szolgáltatásaival.

Érdekli a hatékony vállalati csoportmunka? Kérdezzen!

manus_small_2